Alles is anders

Lady Gaga, Queen, Van Morrison, Muse, Bill Withers, the Beatles, Boudewijn de Groot en ene Hans Kloos, om maar een paar namen te noemen waarvan muziek en tekst zullen weerklinken bij het theaterconcert Alles is anders van het popkoor Noisy Voices aanstaande zaterdag 29 oktober in de Nassaukerk te Amsterdam, ‘s middags om 15.00 en ’s avonds om 20.00 uur.

Noisy Voices bij een eerder concert

De Noisy Voices hebben mij gevraagd om de verschillende delen van het concert in te leiden met een gedicht rond de thema’s verwarring, eenzaamheid, hoop en verlossing, waarover zij bekende en minder bekende songs zingen. Ik zal in ieder geval één van mijn Greatest Hits laten horen.

Kaarten kun je hier bestellen: https://www.ticketkantoor.nl/shop/noisyvoices

2 reacties op “Alles is anders”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *