Bestellen

Uitgeverijen houden nog maar zeer weinig boeken lang op voorraad. Na een (paar) jaar is het voorbij. Als auteur probeer ik mijn titels beschikbaar te houden voor de liefhebbers.

Van de eerste twee, Legioen en Voor Mevr. en Mr. Naaktgeboren, zijn er helaas geen exemplaren meer. De bundels de hand boven het hoofd en het zingen van het ijs zijn bijna op.
Als je over de omslagen beweegt, zie je de prijzen van de bundels die je nog kunt bestellen.
Klik je op een omslag, dan ga je naar de pagina van de bundel met meer informatie.

 

Verzendkosten zijn er, maar je kunt kiezen of je ze betaalt (€4,95).

Betaal je de verzendkosten, dan wordt je exemplaar gesigneerd en krijg je per bundel gratis 1 exemplaar erbij van de ansicht die los €2 kost.

Betaal je liever geen verzendkosten, dan krijg je je bestelling gewoon ongesigneerd thuis bezorgd.

De ‘doorschijnende’ ansicht kun je onbeschreven bestellen (€2 plus verzendkosten €1,10), of aan jezelf of een ander laten adresseren, met groet en gesigneerd (€7,00 incl. verzendkosten).

Vul hier onder je gegevens in – de verbinding is veilig – en zet in het bericht welke titel(s) en hoeveel exemplaren je bestelt. Dan krijg je zo spoedig mogelijk bericht over betaling en verzending.


Deze site wordt met reCaptcha beschermd tegen spam en ander mailmisbruik en daarom zijn de privacybepalingen en servicevoorwaarden van Google hier van toepassing.